Teknisk service och reservdelar

Fitness Engros A/S - Teknisk service Fitness Engros A/S - Teknisk service

Fitness Engros A/S har landets största serviceavdelning. Mer än 17 erfarna tekniker står till din tjänst (13 i Danmark, 3 i Norge och 1 i Sverige). Och alla har de erfarenheter av såväl uppbyggnad av nya fitnesscenter som service på både nya och äldre center. Teknisk service kan utföras som förebyggande och planerat underhåll eller som reparation när skadan har skett. Du kan välja mellan olika typer av servicekontrakt (regelmässig service eller reparation vid behov).

Fitness Engros serviceavtal

På Fitness Engros är vår målsättning att service och reparation av din gymutrustning ska ligga i nivå med den ursprungliga kvaliteten från fabriken. Våra mycket kompetenta servicetekniker hjälper till att hålla din utrustning i perfekt skick så att den är säker att träna med.

När du tecknar ett Fitness Engros serviceavtal betalar du ett fast och överkomligt belopp varje månad. Beloppet täcker normalt sett både alla inspektioner och alla arbetstimmar för teknikern, men vi kan även ta fram ett flexibelt serviceavtal som passar just dina behov.

Du är varmt välkommen att ringa oss, så kan vi prata om hur ditt serviceavtal ska utformas.

Reservdelar

Vi har alltid även ett stort lager av såväl nya som begagnade reservdelar till de mest kända märkena inom gymutrustning.

Hitta oss på
Kontakta oss

Fitness Engros A/S

Snedkervej 4-6

2630 Taastrup, Danmark

Tlf.: (+45) 56 14 15 44

E-mail: [email protected]