Spivi cykelbiograf

Spivi® Metrix

Presentation av cykelteamets individuella prestationer

Övervaka och presentera deltagarnas prestationer på storskärm. Effekt, kadens, puls och övriga data från de enskilda deltagarna i cykelteamet visas i realtid på en bild så att deltagarna kan övervaka sig själva och jämföra sig med konkurrenternas prestationer. Analyser av teamets prestationer och av de enskilda deltagarnas prestationer visas omgående och efter varje timmes avslutande.

Läs mere >>

Spivi® Studio

Interaktiv simulator, 3-dimensionell visning av fältet på vägen

Optimera deltagarnas upplevelse av en träningstimme i cykelsalen och därmed deras motivation. Data från varje cykel överförs trådlöst till Spivi simulatorn som interaktivt visar resultaten i 3D på storskärmen. De enskilda ryttarnas placering i fältet visas i realtid på den virtuella motorvägen. Efter varje timmes avslutande ges en djupgående analys av varje enskild ryttares prestation.

Läs mere >>

Spivi® 365

Cykelteam i cykelbiografen, schemalagt och ”on demand”

Schemalagda cykeltimmar och ”on demand” cykeltimmar kan genomföras dygnet runt i din cykelsal. Små eller stora grupper leds av en rad virtuella instruktörer som motiverar dem till att göra sitt maximala. Spivi® 365 övervakar deras individuella prestationer, analyserar dem och visar dem i realtid på storskärmen vid sidan av det virtuella landskap som visas i 3D.

Läs mere >>

Se mer på spivi.com

Hitta oss på
Kontakta oss

Fitness Engros A/S

Snedkervej 4-6

2630 Taastrup, Danmark

Tlf.: (+45) 56 14 15 44

E-mail: [email protected]