Om Fitness Engros A/S

LagerFitness Engros A/S hovedkontorIndretning af Fitness center

Fitness Engros A/S grundades 1999 och har sedan dess varit ett privat aktiebolag, ägt av firmans två aktiva partners.

 Fitness Engros A/S inrymmer på ca. 4 500 m2, fördelat på administration, showrooms, lagerlokaler samt verkstäder. Domicilet är en nyrenoverad industribyggnad på Snedkervej 4-6 i Tåstrup, där vi med våra erfarenheter inom fitnessindustrin har skapat ett komplett ”fitnesshus”.

 Vi har dessutom fjärrlagring på en annan adress i Taastrup.

Vår företagsmässiga affärsidé är försäljning och rådgivning inom fitnessbranchen.  • Försäljning av ny utrustning
  • Försäljning av fabriksrenoverad utrustning (CPO)
  • Försäljning av utrustning, renoverad i våra verkstäder
  • Försäljning av begagnad utrustning
  • Service och reparation – på våra verkstäder och/eller hos kunderna
  • Rådgivning

Organisation

Företagets styrelseledamöter består af Bjarne Bo Jørgensen och Brian N. Andersen.

Den dagliga förvaltningen sköts av bolagets styrelse samt av lager- och logistikchef Michael Faber, ekonomichef Birgitte Kerler och inköpschef Henrik Hobel.

I Fitness Engros A/S har vi valt att låta service vara en av våra starka parametrar - därför har vi 14 anställda servicetekniker, varav 12 är baserade i Tåstrup, 1 tekniker har bas i Midtjylland plus 1 tekniker 
med base i Norge.

Medarbetarna hos Fitness Engros A/S består av ett brett spektrum i tjänstgöringstid och yrkesmässig kompetens, då vår filosofi är, att vi ska kunna klara all service ”in house”, därför har vi anställt flera elektriker, flera mekaniker, en sadelmakare samt en elektronikingenjör.

På säljsidan har vi medarbetare som har sålt fitnessutrustning i över 25 år. Vi har medarbetare som har varit anställda i fitnesskedjor som centerchef och som utvecklings- och inköpschef, så därför har vi breda kunskaper inom försäljning, men också i de problemställningar som upplevs ”på den andra sidan bordet”. Medarbetarnas kunskaper och engagemang är själva livsnerven i vårt arbete. Uppgifter om säljarnas CV och utbildning kan du se under menyalternativet kontakt.

Agenturer hos Fitness Engros A/S

Fitness Engros A/S har ett brett urval av agenturer, som gör Fitness Engros unik på den danska samt på den skandinaviska fitnessmarknaden. Vi har agenturer inom styrketräningsmaskiner och kretsloppsmaskiner, crossfit-
utrustning samt fitnesstillbehör, cykelbiograf, träning med sele, skåp/bänkar/diskar, golvbeläggningar samt ljud- och
 videosystem.

Hitta oss på
Kontakta oss

Fitness Engros A/S

Snedkervej 4-6

2630 Taastrup, Danmark

Tlf.: (+45) 56 14 15 44

E-mail: [email protected]