Inredning och projektering

Indretning af Fitness center Indretning af Fitness center

Arkitektservice

Fitness Engros A/S har stor erfarenhet av konceptutveckling och förslag till utformning av fitnesscenter och firmastudior. Vi samarbetar med de mest erfarna arkitekterna som alla har fitnesscenter som specialområde.
Utöver inredning kan vi i samarbete med våra anknytna arkitekter utföra projektering för ansökan om byggtillstånd samt ytterligare projektering och koordinering med byggherrar och huvudentrepenörer.

3D-ritningar

Våra säljkonsulenter skapar 2- och 3-dimensionella ritningar av ditt kommande fitnessområde. Denna service optimerar arealanvändningen i förhållande till ditt kundsegment (styrketräning, kretsloppsträning, styrketräningsområde, CrossFit-område, omklädning och lounge osv.).

Finansiering

Du kan välja att köpa, leasa eller hyra din utrustning hos oss. Vi har fast samarbete med finansbolag och leasingföretag - och vi finansierar också själv. Det genomförs en normal kreditvärdering. Mot bakgrund av detta föreligger det möjligheter som just du har för att få ditt köp finansierat billigast möjligt. Dialogen kring dina behov och önskemål – samt finansieringsmöjligheterna – är av avgörande betydelse för projektets framgång. Denna dialog med dig är naturligvis konfidentiell.

Hitta oss på
Kontakta oss

Fitness Engros A/S

Snedkervej 4-6

2630 Taastrup, Danmark

Tlf.: (+45) 56 14 15 44

E-mail: [email protected]