GYMTECH Music-TV

Gymtech Music-TV

GYMTECH Music-TVGYMTECH Music-TVGYMTECH Music-TV

Musik är en avgörande faktor när det gäller stämningen i ett fitnesscenter. Den rätta musiken, tillsammans med musikvideor – blandat med dagens nyheter från hela världen – samt reklam för ditt eget center – stärker medlemmarnas upplevelse och betyder att dom stannar kvar i ditt fitnesscenter.

Gymtech Music-TV är ett innovativt, videobaserat musiksystem som skapar en levande och pulserande atmosfär. Musik, musikvideor och centrets eget innehåll (teamplaner och events mm.) kör non-stop – alltsamman utan att omfattas av Copydans rätt till krav på avgifter. Gymtechs proffsiga DJ:s styr och sammanställer musiken – och ser till att löpande uppdatera spellistan. Systemet är självgående och kräver således inte din uppmärksamhet.

Systemet består av en obligatorisk dator - en så kallad Player – och ett antal plattskärmar och/eller projektorer. De digitala signalerna skickas från datorn via HDMI-kablar till skärmarna. Vid montering av flera skärmar finns det ofta behov av att montera en HDMI-splitter.

Systemet är inte baserat på streaming. Detta säkerställer att systemet fungerar, även under långa perioder utan internetuppkoppling. Nytt innehåll laddas ner på natten och lagras lokalt på din Player. Alla musikvideor är av högsta kvalitet och konverteras till samma format och ljudnivå. Det ger dina medlemmar den allra bästa upplevelsen.

Eftersom inte alla artister producerar musikvideor kan systemet ställas in på att blanda in mp3-musik i ljudbilden – för att säkerställa största möjliga variation i musiken. När det spelas mp3-musik visar systemet ditt centers bilder och budskap (du kan t.ex. göra reklam för centrets facebook-sida, du kan marknadsföra events, du kan presentera nya instruktörer, du kan marknadsföra teamplaner för bikesal och teamsal mm.). Dina bilder ska vara i Full-HD (1920x1080 pixlar) för att ge ett riktigt intryck och stödja din marknadsföring. Du kan koppla upp dig på din Player oavsett var du befinner dig. Du kan genomföra förändringar online och lägga in nytt innehåll.

Det finns tre olika abonnemangstyper. Mer information om GYMTECH MUSIC-TV finns på:gymtechgroup.com/music-tv

Kontakta Fitness Engros A/S för ytterligare info om GYMTECH MUSIC-TV.

Tlf.: (+45) 56 14 15 44
E-mail: [email protected]

Hitta oss på
Kontakta oss

Fitness Engros A/S

Snedkervej 4-6

2630 Taastrup, Danmark

Tlf.: (+45) 56 14 15 44

E-mail: [email protected]