Global Fitness

Global Fitness Inc. grundades 1996 och ligger i Los Angeles (USA). Global Fitness är världens ledande och största fabrik och har som specialitet att renovera begagnad gymutrustning. Global Fitness har som enda företag i branschen tilldelats en Trademark-logotyp ™ av den amerikanska trademark- och patentorganisationen. Global Fitness uppfyller de högsta kraven som i USA ställs på renovering av begagnad gymutrustning för att den ska få betecknas som CPO: Certified Pre-Owned equipment.

Alla motionsredskap genomgår ett noga fastlagt renoveringsprogram på 21 steg som bl.a. omfattar följande: utrustningen sandblästras, pulverlackas, testas noga in i minsta detalj samt förses med nya dekaler och ytskikt. Alla redskap blir därmed helt som nya. Produkterna får även samma garanti som om de var nya. Den genomsnittliga besparingen på dessa produkter är ca 50 % - 60 % av nypriset.

Fitness Engros A/S kan erbjuda konditionsutrustning av CPO-kvalitet från följande märken: Life Fitness, Precor, Cybex och Star Trac.

Se alla våra fabriksrenoverade produkter från Global Fitness under konditionsträning

Hitta oss på
Kontakta oss

Fitness Engros A/S

Snedkervej 4-6

2630 Taastrup, Danmark

Tlf.: (+45) 56 14 15 44

E-mail: info@fitnessengros.dk