Fitnessutrustning och träningsmaskiner till fysioterapi

Træningsmaskiner til fysioterapi genoptræning Træningsmaskiner til fysioterapi genoptræning Træningsmaskiner til fysioterapi genoptræning

Hos Fitness Engros är en av våra kärnkompetenser att utveckla totallösningar  för fysioterapeuters träningsområden. Här kan du läsa mer om de många fördelar du som fysioterapeut  kan uppnå genom att välja Fitness Engros som samarbetspartner.

Samarbetspartner med stor branschkännedom

Om du är fysioterapeut vet du att kombinationen av dina fackliga kompetenser och rätt träningsutrustning är helt avgörande för dina patienters framsteg. Hos Fitness Engros kan vi hjälpa dig med träningsutrustningen. Vi har nämligen en stor och mångårig erfarenhet av rådgivning till fysioterapeuter och specialarrangemang av träningscenter hos fysioterapeuter.

Träningsutrustningen som vi tillhandahåller kommer från internationella toppvarumärken. Vi erbjuder ny utrustning, fabriksrenoverad utrustning (CPO) och begagnad utrustning. Du kan välja att mellan att köpa, hyra eller leasa. Dessutom är våra medarbetare själva aktiva inom sport och fitness på hög nivå och vi håller oss ständigt ajour med de senaste trenderna och tendenserna i branschen.

Totallösningar inom fysioterapi

Fysioterapeuter är olika, och detta återspeglas naturligt i olika inredda och utrustade kliniker. I Fitness Engros får du en erfaren partner som sparrar dig så att du får precis rätt kombination av utrustning för just ditt träningscenter. Vi erbjuder totallösningar, och med det menar vi hela paketet ända från professionell rådgivning och innovativ sparring, planering, 2- och 3D-ritningar över ditt center, finansiering, leverans, sammanställning, instruktion samt kontinuerlig service.

Vi anpassar noga alla ansträngningar för att uppfylla dina specifika behov som den fysioterapeut du är. På det sättet undviker du att köpa fel och onödigt dyrt.

Inredningen av fysioterapikliniken

Om du står inför att behöva anpassa eller uppgradera din klinik och ditt träningscenter, ska du insistera på tre saker när du väljer en leverantör av träningsutrustning. Ditt center ska vara funktionellt och tillmötesgå alla dina personliga förväntningar och krav, priset på träningsutrustningen ska vara konkurrenskraftig, och den professionella rådgivningen och servicen ska ligga i topp.

Hos Fitness Engros har vi stor erfarenhet av rådgivning till fysioterapeuter och flexibelt inrättande av träningscenter hos fysioterapeuter. Vi samarbetar med erfarna arkitekter som alla har träningscenter som specialitet. Oavsett hur mycket utrymme du har för ditt träningscenter, kan vi hjälpa dig att utnyttja området på bästa och mest flexibla möjliga sätt. Vi erbjuder dig att utföra 2- och 3-dimensionella ritningar av ditt träningsområde. Det optimerar utnyttjandet av den tillgängliga arealen. Här kan du se exempel i form av 3D-ritningar på hur man kan välja att inrätta 50 m2 och 100 m2:

Möjlighet att leasa träningsutrustning

I behov av leasing: Kontakta oss för förslag leasing

Rekommenderade träningsmaskiner och utrustning till fysioterapeuter

Nedan finner du ett speciellt utvalt sortiment av olika träningsmaskiner och träningsutrustning som vi rekommenderar särskilt för fysioterapeuter.

Träningsutrustning och mindre redskap till fysioterapeuter

Hitta oss på
Kontakta oss

Fitness Engros A/S

Snedkervej 4-6

2630 Taastrup, Danmark

Tlf.: (+45) 56 14 15 44

E-mail: [email protected]