Affärsvillkor

 1. Våra uppgifter
  Denna hemsida är den officiella shoppingkanalen online för fitnessprodukter erbjudna av Fitness Engros A/S i Danmark.

  Fitness Engros A/S
  Snedkervej 4-6
  2630 Tåstrup, Danmark
  Tel. (+45) 56 14 15 44
  VAT-nr. 21830895

  E-post: [email protected]
  Websida: www.fitnessengros.com

  Har du några frågor kring användningen av vår webbsida/shop eller till vårt varusortiment är du alltid välkommen att kontakta oss på e-post eller telefon.

 2. Priser, restordrar och utgående varor
  Alla priser här på sidan är angivna i SEK eksklusive och inklusive moms, och priserna gäller vid tiden för inköp. Det kan inträffa att en vara är såld, i restorder eller har utgått vid tiden för inköp. Om en av de beställda varorna inte finns tillgänglig, kommer varans pris att dras av från det samlade beloppet på fakturan. Betalningen kommer först att dras av från ditt konto, när beställningen är skickad.

 3. Beställning
  När du skickar en beställning på www.fitnessengros.com, godkänner du att ingå ett köpavtal med oss. När du handlar hos Fitness Engros skall du ge oss en rad uppgifter såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Dessa uppgifter är nödvändiga för vår orderhantering, men också för att vi kan kontakta dig om det finns problem med din order i form av utsålda varor, restorder eller liknande. Vi rekommenderar att du skriver ut och förvarar all korrespondens med oss på ett säkert sätt. Beställningen sker genom att du fyller i formuläret med kundupplysningar samt godkänner order. Hädanefter tar du emot orderbekräftelsen via e-post.

 4. Betalning
  När du beställer varor hos Fitnessengros.com kan du betala din order med följande betalkort:

  • Dankort
  • eDankort
  • MasterCard
  • VisaCard
  • American Express
  • Diners Club
  • JCB
  • Maestro


  Din betalning sker först på ditt konto när beställningen skickas från vårt lager. Betalningen sker via en säker förbindelse.

 5. Risikoen for hændelig undergang eller forringelse
  Först vid den tidpunkten, när de beställda varorna har kommit i köparens besittning, övergår risken för, att de beställda varorna förstörs eller skadas på grund av tillfälliga omständigheter, till köparen.

 6. Levering
  Fitness Engros levererar till adresser i hela Sverige. Leveranstiden kan variera beroende på den enskilda varan, men vanligtvis 5-7 dagar från när vi har tagit emot din beställning. Om din order skulle bli försenad skickar vi dig e-post med mer information.

 7. Ansvarsfriskrivning og garanti
  Fitness Engros erbjuder i förhållande till köplagen 2 års full garanti på alla varor, om varan inte fungerar som avsett eller går sönder vid allmänt rekommenderat bruk. Om du önskar få pengarna i retur, framför att få en ny vara, är detta naturligvis möjligt.

  Fitness Engros kan dock inte hållas ersättningsansvariga för direkt eller indirekt förlust som följd av, att de beställda varorna inte kommer fram försent till köparen, eller att de beställda varorna lider av fel, när förseningen eller felen beror på köparens hantering, förbiseende eller förhållande som ligger utanför Fitness Engros’ kontroll – t.ex. krig, uppror, oroligheter, brand, ingrepp från staten, beslagtagande, valutarestriktioner, arbetskonflikter av något slag, inklusive strejk och lockout, eller liknande.

 8. Reklamation, ångerrätt och retur av varor
  Om varan inte lever upp till dina förväntningar, eller du ångrar din beställning, kan din order returneres i upp till 14 dagar efter mottagandet. Om du önskar utnyttja din returrätt, skall du i förhållande till konsumentlagen fylla i och returnera standard ångerblanketten, som du tar emot tillsammans med din beställning. Du kan också meddela att du ångrat dig till oss på [email protected]

  Oavsett vilken metod du väljer, skall detta ske snabbas möjligt efter mottagandet. Under ämnesområdet i mailet ombedes du skriva ”retur” efterföljt av ditt ordernr. Vänligen returnera varorna i deras ursprungliga skick, antal och emballage. Fyll alltid i namn, ordernummer eller fakturanummer på returförsändelsen.

  Du ansvarar för att varan skyddas säkert under transporten och kommer till oss. När du returnerar varor till oss är du förpliktigad att betala alla omkostnader för försändelsen själv, såvida vi inte har gjort ett fel i samband med ditt köp.

  Varor som returneras UFRANCO eller enligt efterkrav, nekas mottagande. Återbetalningen sker vid överföring till det betalningskort du har använt vid betalning, inom 14 dagar efter att vi har tagit emot den returnerade varan i oskadat tillstånd.

  Retur- og kontaktadresse:
  Fitness Engros A/S
  Snedkervej 4-6
  2630 Tåstrup, Danmark

  Såvida du inte anser at Fitness Engros har löst din reklamation på ett tillfredsställande sätt, eller du i övrigt önskar klaga till en extern instans för klagomål över din handel med Fitness Engros, kan detta ske till reklamationsnämnden hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, Telefon: 4171 5000, E-post: [email protected] og www.forbrug.dk.

 9. Dataskydd
  Alla upplysningar som du ger i samband med shopping på vår hemsida, skall uteslutande användas för att säkra en enkel och bekväm shoppingupplevelse. Inga data som identifierar en individ, ges vidare till någon tredje part. Vid betalning med Dankort säkerställer NETS’ (tidigare PBS) säkerhetsregler, att kortupplysningarna behandlas med sekretess och inte skickas till Fitness Engros eller andra. Det innebär att Fitness Engros inte känner till den enskildes kontonr., men känner endast till ett transaktionsnummer.

 10. Ansvarsfriskrivning samt förbehåll för ändringar
  Vi strävar efter att se till att alla upplysningar på Fitnessengros.com är korrekta. Däremellan kan det vara prisändringar, utsålda varor, restordrar eller oavsiktliga fel på hemsidan. Vi förbehåller oss rätten att vara friskrivna för ansvar för fel eller ändringar, som sker på denna hemsida. Såvida inte annat anges är ingen medarbetare, samarbetspartner eller representant för Fitness Engros ansvarig för skader som uppstår som följd av användning av denna hemsida eller de produkter som säljs på denna hemsida. Fitness Engros förbehåller sig rätten att ändra och uppdatera de regler och villkor som gäller för denna webbsida. Det är därför viktigt att du löpande håller dig orienterad om, huruvida det har skett ändringar.

Hitta oss på
Kontakta oss

Fitness Engros A/S

Snedkervej 4-6

2630 Taastrup, Danmark

Tlf.: (+45) 56 14 15 44

E-mail: [email protected]